Group VHC

Uw HVAC-installateur

Group VHC uit Overijse is de specialist in verwarming, ventilatie en koeling. Met onze 50 medewerkers nemen we uw project volledig in handen, van studie en plaatsing tot herstel en onderhoud van uw centrale verwarming of koelsysteem. Door de overname van Climatec Services bedienen wij naast particulieren en KMO’s nu ook kantoorgebouwen en industriële bedrijven.
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
P

Installatie en herstelling zonnepanelen

Met fotovoltaische zonnepanelen produceert u gratis elektriciteit. Het systeem omvat steeds een omvormer, en kan uitgebreid worden met een thuisbatterij. Met onze ervaring als installateur raden wij zonnepanelen aan wanneer u een warmtepomp heeft.

Vraag vrijblijvend advies
K

Installatie en herstelling airconditioning

Een airconditioner is een lucht-lucht warmtepomp die uw woning comfortabel afkoelt in de zomer. Moderne airconditioners zijn stil, hebben een mooi design en zijn gemakkelijk in gebruik. Toestellen die werken met het koelgas R32 zijn milieuvriendelijker en zuiniger. Met airconditioning kan u ook verwarmen in de winter.

Vraag vrijblijvend advies

De specialist bij u in de buurt

Wij zijn actief in Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Huldenberg, Neerijse, Dilbeek, Leuven, Heverlee, Everberg, Korbeek-Dijle, Ottenburg, Oudergem, Waterloo, Waver, Wavre, Geldenaken, Jodoigne, La Hulpe, Rixensart en Genappe.